je v rekonstrukci

WpressTech - Vault

Web se připravuje

Vítejte na naší stránce, kde brzy objevíte rozsáhlé portfolio celkové více jak 25tis prémiových témat a pluginů pro WordPress! Naše platforma je navržena tak, aby co nejvíce usnadnila práci správcům webů. Těšit se můžete na širokou škálu funkcí určených k zefektivnění vaší práce:

  • Automatické aktualizace: Udržujte svůj web vždy aktuální bez nutnosti ručního zasahování.
  • Hromadné stahování: Stáhněte si vše, co potřebujete, jedním snadným krokem.
  • Instalace jedním klikem: Zapomeňte na složité procesy instalace. S naší jednoduchou instalací jedním klikem bude váš web běžet během okamžiku.
  • Přístup k demo verzím: Vyzkoušejte naše produkty před koupí s našimi snadno dostupnými demo verzemi.

Bezpečnost je naší prioritou. Proto jsme integrovali náš web s platformou VirusTotal, která zajišťuje důkladnou kontrolu všech souborů, a tím poskytuje vyšší úroveň bezpečnosti pro vaše projekty.

Nabízíme různé předplatné plány, které jsou navrženy tak, aby vyhovovaly rozmanitým potřebám a rozpočtům. Ať už jste individuální vývojář, malá firma nebo velká korporace, máme pro vás řešení.

Nechte se inspirovat našimi službami v oblasti webdesignu a vývoje mobilních aplikací. Kombinujeme pokročilé AI technologie s osobním přístupem, abychom vám pomohli dosáhnout vašich cílů. Naše podniková řešení a strategie jsou zaměřeny na optimalizaci uživatelského zážitku a budování vaší značky.

WpressTech - Blog

Vřele vás vítáme na našem webovém portálu, kde se s vámi nemůžeme dočkat sdílení všeho, co pro vás připravujeme! S velkým nadšením vám oznamujeme, že právě teď, v těchto chvílích, naše týmy dávají dohromady řadu inovativních a inspirativních materiálů, které zahrnují nejen podrobné tutoriály, ale i návody, které vám usnadní orientaci ve světě WordPress. To vše je vytvářeno s jediným cílem – poskytnout vám, našim váženým návštěvníkům, nejlepší možné prostředky pro vaše webové projekty.

Naše internetová stránka je živý organismus, který roste a vyvíjí se každým dnem. Je tvořena s vášní a precizností, aby se stala místem, kde najdete vše potřebné pro vaše online aktivity. Už brzy zde objevíte prvotřídní obsah, který bude přesně šitý na míru vašim potřebám. Ať už jste blogger, podnikatel, nebo jen vášnivý tvůrce obsahu, naše zdroje vám poskytnou potřebné nástroje k dosažení vašich cílů.

Jsme opravdu vzrušeni z možnosti ukázat vám výsledky naší práce. Věříme, že to, co pro vás chystáme, překročí vaše očekávání a stane se cenným pomocníkem ve vašich digitálních podnikáních. Proto nezapomínejte pravidelně navštěvovat naši stránku. Budeme průběžně přidávat nový obsah, aktualizovat stávající materiály a rozšiřovat naše služby tak, abychom vám poskytli pouze to nejlepší.

Co víc, brzy otevřeme platformu, kde budete moci i vy sami přispívat a sdílet své znalosti a zkušenosti s rozrůstající se komunitou podobně smýšlejících jedinců. Připojení k naší komunitě vám umožní nejen učit se od ostatních, ale také se podělit o své vlastní projekty a inspirace. Děkujeme vám, že jste s námi a podporujete nás ve našem snažení. Vaše trpělivost a zájem o naše služby jsou pro nás největší motivací. Sledujte nás a buďte připraveni na vlnu skvělého obsahu, který pro vás chystáme. Už se nemůžeme dočkat, až vám ukážeme, co všechno pro vás máme!

WpressTech - WP překlady

Web se připravuje

Profesionální překlady do češtiny pro váš WordPress web

Potřebujete, aby váš WordPress web komunikoval s českými uživateli v jejich rodném jazyce? Naše služby překladu šablon a pluginů jsou zde, aby vaši webovou stránku přiblížily českému publiku, překládáme z různých jazyků přímo do češtiny.

Co nabízíme?

  • Překlady šablon do češtiny: Upravíme vaši šablonu pro dokonalou funkčnost v češtině, ať už jde o uživatelské rozhraní, popisky, nebo nápovědu.
  • Překlady pluginů do češtiny: Rozšíříme možnosti vašeho webu pro české uživatele tím, že přeložíme vaše pluginy, zajišťujeme překlad uživatelských rozhraní, systémových zpráv a dalších důležitých prvků.
  • Lokalizace pro český trh: Naše služby zahrnují lokalizaci, která zajišťuje, že váš obsah bude nejen v češtině, ale také přizpůsobený lokálním zvyklostem, měnám a časovým formátům.
  • Kvalitní a konzistentní překlady: Dbáme na vysokou kvalitu a konzistenci překladů, abychom zajistili, že vaše webové stránky budou pro české uživatele přirozené a snadno pochopitelné.
  • Podpora různých vstupních jazyků: Překládáme do češtiny z mnoha různých jazyků, což vám umožňuje oslovit české publikum bez ohledu na původní jazyk vašeho webu.

Proč si vybrat naše překladové služby?

  • Specializace na český trh: Máme hluboké porozumění českému jazyku a kultuře, což nám umožňuje přizpůsobit váš web tak, aby rezonoval s místním publikem.
  • Expertní tým překladatelů: Spolupracujte s profesionálními překladateli, kteří mají bohaté zkušenosti s překlady do češtiny.
  • Rychlé a efektivní služby: Chápeme význam času pro vaše podnikání, proto nabízíme rychlé a efektivní překladové služby, abyste mohli svůj česky mluvící web spustit bez zbytečných průtahů.
  • Konkurenční ceny: Poskytujeme kvalitní překlady za férové ceny, abyste mohli rozšířit dosah vašeho podnikání na český trh bez zbytečných finančních nákladů.

WpressTech - správa webu

Web se připravuje

Komplexní správa vašeho WordPress webu

Udržet váš WordPress web v bezproblémovém chodu vyžaduje pravidelnou údržbu, aktualizace a monitoring. Naše služby správy WordPress webu jsou tady, abychom vám pomohli odstranit technické starosti a umožnili vám soustředit se na růst vašeho podnikání.

Co nabízíme?

  • Pravidelné aktualizace: Zajišťujeme pravidelné aktualizace WordPressu, témat a pluginů, aby váš web zůstal bezpečný, rychlý a funkční.
  • Zálohování: Implementujeme spolehlivé řešení pro zálohování vašeho webu, což zaručuje, že vaše data jsou v bezpečí a mohou být snadno obnoveny v případě potřeby.
  • Bezpečnost: Monitorujeme váš web 24/7, aby byl chráněn před neautorizovaným přístupem, malwarem a dalšími hrozbami. Implementujeme také nejlepší bezpečnostní praktiky pro posílení ochrany vašeho webu.
  • Optimalizace výkonu: Zlepšujeme rychlost a výkon vašeho webu, což přispívá k lepší uživatelské zkušenosti a vyšším pozicím ve vyhledávačích.
  • Podpora a poradenství: Poskytujeme rychlou podporu pro jakékoli dotazy nebo problémy týkající se vašeho webu. Nabízíme také poradenství pro zlepšení vaší online přítomnosti a dosahování obchodních cílů.

Proč si vybrat naše služby správy WordPress webu?

  • Ušetříte čas a zdroje: Přenechte nám technickou správu vašeho webu a soustřeďte se na to, co děláte nejlépe – růst vašeho podnikání.
  • Mír a klid: S našimi službami můžete být klidní, vědouc, že váš web je v dobrých rukou a je neustále monitorován a aktualizován.
  • Expertní tým: Využijte našich zkušeností a odborných znalostí v oblasti WordPressu, abyste maximalizovali potenciál vašeho webu.

WpressTech - Tvorba webu a eshopu

Web se připravuje

Nabízíme rychlé a efektivní řešení pro vaše webové projekty. Specializujeme se na rychlou instalaci WordPress šablon, která vám umožní mít profesionálně vypadající web za zlomek ceny a času, který byste potřebovali jinde.

Proč si vybrat nás?

  • Široký výběr šablon: Vyberte si z naší bohaté nabídky šablon a demo verzí, které nejlépe vyhovují vaší vizi a potřebám.
  • Rychlá instalace: Neztrácejte čas složitou instalací. My vše připravíme, nainstalujeme a váš web bude připraven k použití v rekordním čase.
  • Přizpůsobení na míru: Po dohodě můžeme upravit texty, obrázky a další prvky, aby vaše stránka dokonale odpovídala vašim představám.
  • SEO optimalizace: Zajistíme, aby váš web byl viditelný a atraktivní pro vyhledávače, což zvýší jeho návštěvnost.
  • Kompletní servis: Nabízíme nejen instalaci a přizpůsobení, ale i další služby, jako je údržba webu, zabezpečení a podpora.

Jak to funguje?

  1. Vyberte šablonu: Prohlédněte si naši nabídku a vyberte šablonu, která vám nejvíce vyhovuje.
  2. Domluvte se s námi: Kontaktujte nás s vaším výběrem a požadavky.
  3. Relaxujte: Zatímco my pracujeme na vašem webu, vy se můžete věnovat jiným věcem.
  4. Převezměte svůj nový web: Jakmile je vše hotovo, váš web je připraven k zveřejnění.